Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

zaterdag 15 juni 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Jill negeert Cédric, Samira vindt het plan van Louise geen goed idee en Mieke brengt Joris onbewust op een idee. Jan wil zijn tv-optreden live uitzenden in het cafe. Zjef doet een onverwachte bekentenis. Jelle verwijt Louise, Joris wil de brokken lijmen en Vanessa vangt bot. Véronique moet aan de bomma uitleggen waarom de reünie niet kan doorgaan. Jelle krijgt een nieuwe klap en staat voor een aartsmoeilijke opdracht.

Maandag 17 juni 2024 - aflevering 7469
Cédric probeert Jill te bereiken, maar zij negeert hem. Raven maakt zich zorgen over de toekomst van Canned Meat. Louise wil dat Brahim klacht indient, maar Samira vindt dat geen goed idee. Bij CoBrew blijven de problemen zich opstapelen.


Dinsdag 18 juni 2024 - aflevering 7470
Mieke vertelt Joris dat Jan een dj heeft geregeld voor de reünie. Onbewust brengt ze hem zo op een idee. Jamila heeft geen zin om op date te gaan. Samira vindt het goed als haar dochter weer wat buiten zou komen. Jan wil zijn tv-optreden live uitzenden in het café, maar Anna en Albert hebben al andere plannen. Zjef doet Rudi een onverwachte bekentenis.

Woensdag 19 juni 2024 - aflevering 7471
Zjef en Rudi komen tot een belangrijk besef. Jelle verwijt Louise de reünie te willen saboteren, maar Louise legt de schuld voor Véroniques beslissing bij Hanne. Joris probeert de brokken te lijmen. Vanessa vangt bot bij de bank en ziet de situatie somber in.

Donderdag 20 juni 2024 - aflevering 7472
Véronique wil Anna uitleggen waarom de reünie niet kan doorgaan. Leen weet nog altijd niet echt tot Jan door te dringen. Ondanks Miekes aanmoedigingen wil ze geen gesprek forceren. Jelle probeert een nieuw terrein te vinden voor zijn festival, maar er volgt al snel een nieuwe klap. Hij staat voor een aartsmoeilijke opdracht.

Vrijdag 21 juni 2024 - geen uitzending
Seizoensfinale van 'Milo'.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.40 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers