Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

zaterdag 6 april 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2021

'Familie' is geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

Maandag 8 april 2024 - aflevering 7419
Stefanie maakt zich grote zorgen over Benny. Rudi heeft het moeilijk met zijn sabbatical. Hij gaat op zoek naar iets nieuws om zijn dagen mee op te vullen. Zjef doet een onverwachte ontdekking in de Foodbar. Louise beseft wie mogelijks de opdrachtgever was voor de brand.


Dinsdag 9 april 2024 - aflevering 7420
Het onderzoek naar de brand wordt officieel opnieuw geopend door de politie. Daar is niet iedereen blij mee. Véronique wil dat Mathias Cédric ontslaat. Het nieuws over Lars verspreidt zich als een lopend vuurtje. Mieke geeft hem de volle laag.

Woensdag 10 april 2024 - aflevering 7421
Stefanie probeert haar vader te overtuigen, maar Benny houdt voet bij stuk. Cédric wil vergeten groenten van Rudi gebruiken voor zijn slaatjes in de Foodbar. Rudi zelf wil zich tijdens zijn sabbatjaar echter geen stress of verplichtingen op de hals halen. Vanessa vindt dat Mathias zich niet mag bemoeien met het liefdesleven van Cédric.

Donderdag 11 april 2024 - aflevering 7422
Mieke is verbitterd en stoot op onbegrip van haar vrienden. Véronique engageert Selin als poetshulp en vraagt Cédric om een oogje in het zeil te houden. Mathias nodigt Jill uit voor een etentje. Vanessa denkt er het hare van. Jamila worstelt met haar gevoelens.

Vrijdag 12 april 2024 - aflevering 7423
Wordt aangekondigd

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers