Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

zaterdag 30 maart 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Véronique voelt zich een indringer bij Linus. Benny weet niet wat hij hoort en Jan is niet tes preken als hij het plan van de jongeren hoort. Lars wil Rudi op andere gedachte brengen. Cédric is moe. In de brouwerij wordt spannend gewacht op nieuws van Sam en Jan is eenzaam. Jamila praat op Brahim in, maar die wil niet luisteren. Zjef wil zich om Hanne ontfermen. Joris merkt dat Lars treurt om Stefanie. Er wacht Brahim een onaangename verrassing.

Maandag 1 april 2024 - aflevering 7414
Jelle, Louise en Brahim bedenken een plan en gebruiken de Jan en Alleman als lokaas. Dat blijkt niet zonder risico. Véronique voelt zich een indringer in het huis van Linus. Hij doet haar een voorstel. Benny weet niet wat hij hoort wanneer Stefanie hem nieuws te melden heeft. Hij besluit Lars te zeggen waar het op staat.


Dinsdag 2 april 2024 - aflevering 7415
Jan is niet te spreken over het plan van Louise, Brahim en Jelle. Zjef en Rudi stellen een weddenschap op. Nu Hanne er alleen voorstaat bij Wolff & Bos komt er van alles op haar af. Brigitte en Lars doen een laatste poging om Rudi op andere gedachten te brengen. Cédric draait dubbele shiften en is vermoeid.

Woensdag 3 april 2024 - aflevering 7416
Niko, Hanne, Rudi en Zjef wachten bang af op nieuws van Sam. Brahim luistert een gesprek van Jamila af en is in shock van wat hij hoort. Jan voelt zich eenzaam en zoekt allerlei manieren om toch gezelschap te hebben. Hij hoopt dat Cédric terug bij hem intrekt.

Donderdag 4 april 2024 - aflevering 7417
Jamila probeert op Brahim in te praten, maar hij gelooft haar niet. Jelle, Benny en Mathias willen Jan gezelschap houden. Jan zelf reageert echter afwijzend. Zjef wil zich over Hanne ontfermen, maar zij maakt duidelijk dat ze zich beter voelt. Véronique worstelt met twijfels over haar en Linus.

Vrijdag 5 april 2024 - aflevering 7418
Joris merkt dat Lars treurt om Stefanie. De situatie valt ook Stefanie zwaarder dan gedacht. Zjef wil dat Cédric stopt met het combineren van twee jobs. Cédric vertikt het echter om gas terug te nemen en vertrouwt op energiedrankjes om de avond door te komen. Brahim belt Louise met nieuws. Er wacht hen een onaangename verrassing.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carrières. Ze wil van het blad dé modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers