Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

zaterdag 16 maart 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Niko staat in een tweestrijd, Mieke houdt haar hart vast voor de reactie van Véronique en Brahim wil Louise steunen. Yoko beseft dat er iets moet veranderen, Niko vecht voor zijn rechten. Hanne uit haar twijfels bij Zjef en Brigitte ondervraagt Raven. Selin moet helpen bij het zoeken naar de sporttas. Louise krijgt belangrijk nieuws, Stefanie blijft toenadering zoeken tot Lars en Raven doet een belangrijke ontdekking.

Maandag 18 maart 2024 - aflevering 7404
Niko krijgt een verrassend voorstel en staat voor een tweestrijd. Yoko en Cédric maken plannen voor de toekomst, maar Cédric beseft dat dit niet is wat Yoko echt wil. De situatie blijkt moeilijker dan gehoopt. Mieke houdt haar hart vast voor de reactie van Véronique op het nieuws dat ze heeft. Brahim wil Louise steunen op deze moeilijke dag.


Dinsdag 19 maart 2024 - aflevering 7405
Wanneer Yoko verneemt dat Cédric niet meer in haar buurt durft te komen beseft ze dat er iets moet veranderen. Hanne wil dat Niko vecht voor zijn rechten, maar hij vreest alles kwijt te spelen. Linus vraagt Véronique mee naar een jazzoptreden.

Woensdag 20 maart 2024 - aflevering 7406
Hanne zoekt raad bij Mieke over de stappen die Niko kan zetten. Zij kiest echter Niko's kant. Hanne uit haar twijfels tegen Zjef. Véronique probeert geduld op te brengen voor Linus, maar haar onzekerheid blijft knagen. Ze nodigt zichzelf uit bij hem thuis. Brigitte ondervraagt Raven over de sporttas.

Donderdag 21 maart 2024 - aflevering 7407
Brigitte wil dat Selin haar helpt met de sporttas te zoeken. Niko blijft bij zijn beslissing, maar Hanne ziet dat het hem diep raakt. Brahim probeert Louise op te beuren, maar zijn poging schiet in het verkeerde keelgat. Véronique beseft dat ze eerlijk moet zijn tegenover Linus.

Vrijdag 22 maart 2024 - aflevering 7408
Louise krijgt belangrijk nieuws en staat voor een moeilijk moment. Stefanie blijft toenadering zoeken tot Lars, maar brengt hem in een lastig parket. Raven luistert Anton af via de tracker die ze op hem hebben geplaatst. Hij ontdekt dat Selin wordt gechanteerd en beslist om haar en Nari te gaan redden.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers