Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

zaterdag 9 maart 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Anton voert de druk op bij Selin en Louise zoekt steun bij Véronique. Mieke wil Linus ontmoeten, Zjef is het rothumeur van Cédric beu en Lars wil Jelle niet betrekken bij zijn plannen. Cédric wil geen open relatie meer. Mieke waarschuwt Hanne en Véronique krijgt een koude douche. Yoko reageert jaloers op Jill en Cédric. Brigitte heeft door dat er iets voor haar verborgen wordt gehouden.

Maandag 11 maart 2024 - aflevering 7399
Anton eist dat Selin zo snel mogelijk de plannen van Lars en Raven te weten komt. Hanne vindt dat Niko zijn verantwoordelijkheid niet mag ontlopen. Hijzelf blijft maar twijfelen. Louise is helemaal van de kaart door het nieuws dat ze kreeg. Ze zoekt steun bij haar tante Véronique.


Dinsdag 12 maart 2024 - aflevering 7400
Mieke wil Linus ontmoeten, maar Véronique is geen vragende partij. Zjef is Cédrics rothumeur beu en eist dat hij zich herpakt. Ondertussen blijft de spanning tussen Cédric en Raven duidelijk voelbaar. Lars wil Jelle niet betrekken bij zijn plan om af te rekenen met Anton.

Woensdag 13 maart 2024 - aflevering 7401
Cédric wil geen open relatie meer en is eerlijk tegen Yoko. Zij wil echter niet terug naar hoe het vroeger was. Mieke verneemt het nieuws over Niko en waarschuwt Hanne. Joris vertelt Véronique wat voor een geweldige aanwinst Louise is voor Wolff & Bos. Véronique krijgt een koude douche van Linus.

Donderdag 14 maart 2024 - aflevering 7402
Linus roept bij Véronique nare herinneringen aan Koen op. Hij voelt zich schuldig omdat hij haar trauma triggerde. Tijdens een etentje met Mieke en Hanne klapt Linus helemaal dicht. Louise vraagt de politie om de gegeven verklaring te blijven onderzoeken, maar vangt bot. Ze schrijft een brief om antwoorden te krijgen.

Vrijdag 15 maart 2024 - aflevering 7403
Yoko reageert jaloers op Jill en Cédric. Een gesprek met Vanessa brengt haar tot inzicht. Hanne zoekt contact met Sam, ook al vindt Rudi dat ze zich niet mag moeien. Selin wordt zwaar aangepakt door Anton, omdat Raven en Lars nog niet betaald hebben. Brigitte heeft ondertussen door dat de twee iets voor haar verborgen houden.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carrières. Ze wil van het blad dé modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers