Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

zaterdag 17 februari 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Hanne heeft last van een schuldgevoel. Jan gooit roet in het eten bij de plannen van Cédric. Wolff & Bos krijgt een zware schadeclaim, Brigitte wordt betrapt. Jelle hoort Zjef uit, Véronique zet Mieke op haar plaats. Linus besluit om de therapie met Véronique stop te zetten. Brahim wil zich verontschuldigen bij Louise. Raven denkt dat hij achtervolgd wordt. Mieke voelt zich in de steek gelaten en Raven durft niet meer buiten te komen.

Maandag 19 februari 2024 - aflevering 7384
Hanne weet zich geen blijf met haar schuldgevoelens. Ze projecteert de situatie op Véronique. Cédric plant een gezellige avond, maar Jan gooit roet in het eten. De schadeclaim van TexSolutions wordt een zware klap voor Wolff & Bos. Lars dient een compromisvoorstel in. Brigitte probeert meer te weten te komen over Selin, maar wordt betrapt.


Dinsdag 20 februari 2024 - aflevering 7385
Jelle vraagt Zjef advies over Felix. Jamila ontdekt dat hij iets verzwijgt en hoort Zjef uit. Louise durft Brahim niet te confronteren en besluit in zijn gsm te snuffelen. Brigitte ziet de toekomst van Wolff & Bos allesbehalve rooskleurig in. De moed zakt Lars in de schoenen. Véronique wijst Mieke op haar hypocrisie.

Woensdag 21 februari 2024 - aflevering 7386
Jamila krijgt informatie van Zjef en probeert subtiel bij Jelle te polsen naar haar vermoedens. Véronique lucht haar hart bij Linus, maar die besluit de therapie stop te zetten. Dat komt erg zwaar aan. Lars en Véronique duiken vol goede moed in de vergadering met Joris, maar die blijkt niet te willen onderhandelen.

Donderdag 22 februari 2024 - aflevering 7387
Mieke hoort over de problemen bij Wolff & Bos. Ze wil Lars steun bieden, maar hij lijkt geen vragende partij. Jelle raadt Brahim aan om met Louise te praten. Hij zoekt een manier om zijn spijt te betuigen. Mieke voelt zich in de steek gelaten en deelt haar vermoedens met Vanessa. Raven heeft het gevoel achtervolgd te worden.

Vrijdag 23 februari 2024 - aflevering 7388
Véronique zit in de put nu Linus haar heeft laten vallen. Mieke vindt echter dat hij dit doet om haar beschermen. Rudi maant Niko aan om alles uit te praten met Mieke en Hanne. Hij wil zich echter niet onder druk laten zetten. Raven durft niet meer buiten te komen, maar organiseert een bedankingsetentje voor Selin en Yoko.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers