Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

zaterdag 23 september 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Lars is bang om de controle te verliezen en Véronique beseft dat Cédric haar een laatste kans gunt. Samira wil met Ilja naar de politie, Mathias heeft slecht nieuws. Rudi keert zich tegen Niko. Jelle krijgt de uitslag van zijn onderzoek en Hanne gaat anoniem solliciteren. Vanessa spreekt Samira aan over Jamila. Benny heeft goede raad voor Lars en Yoko gaat met Véronique praten. Jamila wil alleen zijn, Jelle heeft de hulp van Cédric nodig, Alfons gedraagt zich vreemd en Vanessa wordt dubbel verrast.

Maandag 25 september 2023 - aflevering 7279
Lars is bang om de controle helemaal te verliezen. Ilja heeft Benny en Samira iets op te biechten. Niko verzekert Zjef dat hij geen gevoelens meer heeft voor Sam, wat bij haar hard aankomt. Véronique beseft dat ze een laatste kans krijgt van Cédric.


Dinsdag 26 september 2023 - aflevering 7280
Rudi zou veel meer willen doen voor Niko en Sam. Hij is verrast wanneer ook Zjef zich behulpzaam opstelt. Samira wil met Ilja naar de politie gaan. Mathias maakt Cédric duidelijk dat hij niet kan investeren in de Foodbar. Er meldt zich echter al gauw een andere verrassende potentiële investeerder aan.

Woensdag 27 september 2023 - aflevering 7281
Rudi keert zich na alle gebeurtenissen tegen Niko. 's Avonds krijgt Niko een onverwacht telefoontje. Jelle krijgt de testuitslag van zijn onderzoek. Hij staat voor de moeilijke opdracht om Jamila de waarheid te vertellen. Vanessa verrast Mathias met een onverwacht voorstel. Hanne besluit om anoniem te solliciteren bij een ander modebedrijf.

Donderdag 28 september 2023 - aflevering 7282
Vanessa uit haar bezorgdheid over Jamila bij Samira, maar durft geen open kaart te spelen. Jelle probeert op zijn beurt om zijn biecht uit te stellen. Benny raadt Lars aan om geduldig te zijn. Cédric is lastig, omdat Véronique niet met hem wil samenwerken. Yoko probeert met haar te praten.

Vrijdag 29 september 2023 - aflevering 7283
Samira probeert met Jamila te praten, maar zij wil alleen zijn. Benny vindt dat ze haar ruimte moet geven. Jamila neemt op haar beurt Vanessa in vertrouwen. Jelle heeft de hulp van Cédric nodig, maar die vindt zijn plan te ver gaan. Samira merkt dat Alfons zich vreemd gedraagt. Vanessa krijgt een dubbele verrassing.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers