Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

zaterdag 9 september 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Jamila is Brahim dankbaar. Zjef wil dat Rudi een kant kiest en Benny vindt een schat. Raven zorgt voor een incident in de Foodbar, Vanessa betrapt Niko. Jelle krijgt onverwacht bezoek, Brigitte wil een plan van aanpak en Rudi spreekt klare taal. Met Raven gaat het van kwaad naar erger. Samira confronteert Ilja en doet een onaangename ontdekking.

Maandag 11 september 2023 - aflevering 7269
Jamila uit haar dankbaarheid tegenover Brahim, maar hij heeft haar iets op te biechten. Ilja komt thuis met strafwerk. Samira maakt zich zorgen over haar jongste zoon. Mathias heeft goed nieuwe voor Vanessa. Zjef wil dat Rudi een kant kiest. Benny vindt een schat op zolder.


Dinsdag 12 september 2023 - aflevering 7270
In de Foodbar komt het tot een incident met Raven. Benny uit zijn bezorgdheid. Brahim vermoedt dat Ilja rookt, Samira vindt echter geen bewijs. Zjef is er nog steeds van overtuigd dat Niko en Sam Mieke hebben vermoord. Vanessa betrapt Niko.

Woensdag 13 september 2023 - aflevering 7271
Benny vermoedt dat er meer aan de hand is met Raven, maar slikt zijn vermoedens al snel weer in tegenover Brigitte. Vanessa durft nog altijd niet eerlijk te zijn tegenover Mathias. Jelle krijgt onverwacht bezoek.

Donderdag 14 september 2023 - aflevering 7272
Brigitte dringt aan op een plan van aanpak. Niko volgt een nieuw spoor, maar Sam is er niet gerust in. Rudi spreekt klare taal tegen Zjef.

Vrijdag 15 september 2023 - aflevering 7273
Raven bezwijkt onder de druk. Het gaat van kwaad naar erger met hem. Het komt zelfs tot een handgemeen met Jelle, die op zijn beurt Louise inlicht. Samira confronteert Ilja met haar vermoeden. Ze doet een onaangename ontdekking. Niko krijgt onverwacht bezoek.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers