Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW

zaterdag 13 mei 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

'Familie' is geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

Maandag 15 mei 2023 - aflevering 7229
Mieke broedt op een plan, maar Niko vindt dat geen goed idee. Benny zet Karin op haar plaats. Zij neemt op haar beurt een drastische beslissing. Lars vindt dat zijn zoon meer trots en ambitie moet tonen.


Dinsdag 16 mei 2023 - aflevering 7230
Benny probeert Alfons te doen inzien dat Karins beslissing het beste is voor iedereen. Vanessa biedt hen haar hulp aan. Mieke ontdekt via Zjef dat Niko achter haar rug bij Louise is langsgeweest. Ook Véronique doet een vervelende ontdekking...

Woensdag 17 mei 2023 - aflevering 7231
Jan wil maar weinig kwijt over zijn date met Katrien. Vanessa wijst Mieke op Niko's goede bedoelingen. Niko roept de hulp in van zijn huisgenoten om het weer goed te maken. 's Avonds komt Sam onverwacht op bezoek met een bijzonder voorstel.

Donderdag 18 mei 2023 - aflevering 7232
Niko probeert Mieke te overtuigen om na te denken over Sams voorstel. Zjef oppert bij Rudi dat er misschien toch meer aan de hand is. Véronique heeft plannen met Yoko en doet haar een opvallend aanbod. Vanessa staat bij haar thuiskomst voor een onaangename verrassing.

Vrijdag 19 mei 2023 - aflevering 7233
Samira is bang dat Alfons in een depressie zal sukkelen. Terwijl Vanessa de politie wil bellen, wil Mathias de confrontatie aangaan. Jelle doet den ontstellende ontdekking op de USB-stick die hij van Mathias heeft gekregen.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.05 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Tijd voor actie. Een van de spelers heeft een masterplan bedacht om samen met een select groepje de finale te bereiken. Een Verrader neemt na de clash met een medespeler juist gas terug. Dat advies krijgt een andere speler ook, omdat de verdenkingen zijn kant op gaan. Ondanks alle goede bedoelingen staat ook deze ronde tafel weer garant voor verrassende wendingen.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers