Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW

zaterdag 5 november 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

'Familie' is geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

Maandag 7 november 2022 - aflevering 7094
Kalid heeft het bij iedereen verkorven, behalve bij Ilja, die gebukt gaat onder een schuldgevoel. Kato gooit zichzelf verwijten naar het hoofd. Rudi neemt een beslissing over Finn.


Dinsdag 8 november 2022 - aflevering 7095
Brigitte is onvindbaar en dat zorgt voor een lastige situatie bij Wolff & Bos. Mathias worstelt met Vanessa's onthulling. Zijn kille gedrag kwetst haar.

Woensdag 9 november 2022 - aflevering 7096
Rudi blijkt de zorgen voor Finn vooral aan Zjef over te laten. Mieke vindt dat hij meer voor zichzelf moet opkomen. Tussen Mathias en Vanessa blijft er een flink haar in de boter zitten.

Donderdag 10 november 2022 - aflevering 7097
Mathias en Vanessa slagen er niet in om hun problemen uit te praten. Brahim doet een ontdekking over zijn zus. Hij voelt zich verraden door zijn beste vriend.

Vrijdag 11 november 2022 - aflevering 7098
Vanessa voelt zich vernederd door Mathias. Hij onderneemt wanhopige pogingen om haar te begrijpen. Louise wijst Jelle erop dat hij zichzelf iets wijsmaakt.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers