Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW

zaterdag 22 oktober 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

'Familie' is geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

Maandag 24 oktober 2022 - aflevering 7084
Mieke doet een schokkende vaststelling. Vanessa leidt Mathias om de tuin. Hij voelt echter dat er iets scheelt. Cédric probeert Zjef te overtuigen van zijn idee en biedt ook zijn hulp aan. Kalid heeft een belangrijke vraag voor Samira.


Dinsdag 25 oktober 2022 - aflevering 7085
Het plan van Kalid lijkt te werken, tot grote bezorgdheid van Samira. Zij krijgt het gevoel dat hij de kinderen tegen Benny wil opzetten. Zjef krijgt bezoek van zijn vader. Véronique roept de raad van bestuur samen op Wolff & Bos.

Woensdag 26 oktober 2022 - aflevering 7086
Kato kan eindelijk haar bekommernissen van zich afzetten en kijkt uit naar haar trip. Benny werkt zijn frustraties uit op Koen en beschuldigt hem van racisme. Hij besluit ook de confrontatie aan te gaan met Kalid. Zjef krijgt belangrijke informatie van zijn vader.

Donderdag 27 oktober 2022 - aflevering 7087
Brahim neemt een drastische beslissing. Raven wil naar Nice om Lars te confronteren. Louise probeert hem ervan te overtuigen dat dit geen goed idee is. Kato vertrekt op haar tweedaagse. Vanessa heeft Mieke iets op te biechten.

Vrijdag 28 oktober 2022 - aflevering 7088
Kato zit met haar hoofd in de wolken, maar Louise en Cédric maken zich grote zorgen. Jelle treft Jamila op een bijeenkomst op kot. Véronique neemt een drastische beslissing, maar komt ook voor een grote verrassing te staan.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers