Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW

zaterdag 8 oktober 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Niko verzet zich tegen de vraag van Mieke, Rudi en Zjef om zich te laten helpen. Quinten kampt met een schuldgevoel. Veronique is geschokt door haar ontdekking en Mieke neemt een definitieve beslissing. Benny is geraakt door een uitspraak van Ilja, Cédric moet zijn gêne overwinnen en Raven hoort een geheimzinnig gesprek. Véronique heeft een belangrijk voorstel voor Koen.

Maandag 10 oktober 2022 - aflevering 7074
Mieke, Rudi en Zjef willen dat Niko zich laat helpen, maar hij verzet zich daartegen. Quinten gaat gebukt onder een schuldgevoel. Hij vindt dat hij de liefde van Hanne niet verdient. Vanessa wil niet dat Mathias Victor meeneemt naar kantoor en blijft zelf thuis om op hem te passen.


Dinsdag 11 oktober 2022 - aflevering 7075
Quintens schuldgevoel blijft hem parten spelen. Hanne en Jan bedenken een manier om hem op te beuren. Véronique zit met veel vragen over Lars. Ze wil de situatie met Koen niet overhaasten. Samen met Brigitte doet ze een schokkende ontdekking. Tussen Kato en Ian zakt de sfeer onder nul.

Woensdag 12 oktober 2022 - aflevering 7076
Mieke heeft een belangrijke boodschap voor Mathias. Véronique is in shock door wat ze heeft ontdekt. Ze probeert samen met Brigitte meer informatie te pakken te krijgen, maar stuit op een muur. Rudi is er niet mee opgezet dat Véronique zich weer niets aantrekt van zijn herfstcollectie. Koen vangt de klappen voor haar op.

Donderdag 13 oktober 2022 - aflevering 7077
Mieke neemt een definitieve beslissing na een gesprek met Vanessa. Brahim blijft Benny onder zijn neus wrijven dat hij zijn vader niet is. Een uitspraak van Ilja raakt Benny diep. Niko is woedend op Mieke, maar zij blijft volhouden dat hij geholpen moet worden.

Vrijdag 14 oktober 2022 - aflevering 7078
Cédric moet zijn gêne overwinnen, maar wordt meegesleept door het enthousiasme van Hanne, Kato en Samira. Jelle vertelt Ian dat Kato met twijfels zit. Niko ontsnapt aan de aandacht van Mieke. Raven hoort een geheimzinnig gesprek over Lars. Véronique heeft een belangrijk voorstel voor Koen.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

5 augustus 2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd, terwijl er boven met man en macht wordt gewerkt om de mijnwerkers zo snel mogelijk te bevrijden. Buiten de mijn bouwt de zus van een van de mijnwerkers een 'kamp van de hoop', voor de families van 'de 33'.

'The 33', om 22.20 uur op Net5.

Dossiers