Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW

zaterdag 17 september 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

'Familie' is geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

Maandag 19 september 2022 - aflevering 7059
Kato voelt zich schuldig en besluit aangifte te doen bij de politie. Ze kan hen echter niets vertellen dat ze nog niet wisten. Benny stuit op ongeloof in zijn omgeving; enkel Samira gelooft hem.


Dinsdag 20 september 2022 - aflevering 7060
Mathias gaat terug parttime aan de slag en brengt Victor halftijds naar de crèche. Mieke is kwaad en wil Mathias een compromis voorstellen. Véronique heeft een afspraak in de loft.

Woensdag 21 september 2022 - aflevering 7061
Alfons gelooft zijn zoon nog steeds niet. Benny begint ondertussen spoken te zien en denkt dat iedereen over hem roddelt. Kato besluit om toch naar het kotfeestje te gaan.

Donderdag 22 september 2022 - aflevering 7062
Kato wekt Louise in volle paniek. Zjef wil dat Véronique ervoor zorgt dat Rudi zijn project doorzet. Mathias vraagt Mieke om tijdens een meeting even op Victor te passen, maar zij weigert.

Vrijdag 23 september 2022 - aflevering 7063
Rudi is verrast door het nieuws over Cédric. Kato polst bij Raven naar de situatie tussen Véronique en Lars, en vertelt ook wat ze gehoord heeft over Koen. Ian wil van Jelle weten of Kato vrij is.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers