Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW

zaterdag 3 september 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Brigitte maakt zich zorgen om Lars en Mathias wil dat Mieke CoBrew gaat leiden. Cédric zoekt toenadering tot Kato en Hanne heeft slecht nieuws en is radeloos. Vanessa is ongerust over de gezondheid van Zjef en Raven neemt een belangrijke beslissing.

Maandag 5 september 2022 - aflevering 7049
Brigitte maakt zich zorgen om Lars. Mathias wil dat Mieke de leiding van hem overneemt zodat hij voor Victor kan zorgen. De emoties worden haar te veel. Raven krijgt een aanbod dat hem compleet overdondert.


Dinsdag 6 september 2022 - aflevering 7050
Zjef doet zijn uiterste best om Miekes geheim te bewaren. Samira beseft dat ze goed moet nadenken over wat ze echt wil. Cédric zoekt toenadering tot Kato, maar ziet een serieuze kaper op de kust.

Woensdag 7 september 2022 - aflevering 7051
Mieke voelt de druk, maar twijfelt om de leiding bij CoBrew over te nemen. Kato verzint een smoes om op kot te kunnen blijven. Jelle vindt dat ze zich aanstelt. Hanne heeft slecht nieuws.

Donderdag 8 september 2022 - aflevering 7052
Benny smeedt nieuwe plannen. Hanne is in paniek wanneer ze Quinten niet kan bereiken. Ondertussen lijkt Jan een oplossing voor haar probleem te hebben. Vanessa maakt zich zorgen over de gezondheid van Zjef.

Vrijdag 9 september 2022 - aflevering 7053
Hanne krijgt slecht nieuws en is radeloos. Zjef is zenuwachtig voor zijn doktersbezoek. Hij licht Rudi niet in. Jamila en Vanessa raden Samira aan om voor zichzelf op te komen. Raven neemt een belangrijke beslissing.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers