Dit is het menu van 'Dagelijkse Kost'!

zondag 17 april 2022
Foto: Eén - © VRT/Sam Van den Brandt 2019

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag
Koken hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Met enkele ingrediënten maak je in geen tijd een gezond en lekker voorgerecht. Deze carpaccio van raapjes en gemarineerde zalm met geitenkaascrème is daar het beste bewijs van.


Dinsdag
Deze prachtig gegaarde lamsbout moet je eens gemaakt hebben! Samen met een hartige aardappeltaart met Comté kaas, frisse muntsaus en een simpele groene salade heb je een maaltijd die iedereen blij zal maken!

Woensdag
Chocolade, salted caramel en noten stelen de show in deze prachtige taart. Een knap staaltje patisserie dat haalbaar is voor iedereen!

Donderdag
De bekende Italiaanse maaltijdsoep, maar dan toch een tikkeltje anders. Ansjovis en linzen zorgen voor de originele toets in de soep, en dat laat zich smaken!

Vrijdag
Een klassieker uit de Thaise keuken wordt vandaag omgevormd tot een Dagelijkse kost-klassieker op de BBQ. Gegrilde en gelakte kipsatés met pindasaus en een pittige, zoetzure komkommersla. Het weekend kan niet meer stuk!

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.15 uur op Eén.


Lees ook:
Wat tovert 'Dagelijkse Kost' deze week op je bord?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers