Dit eet je deze week dankzij 'Dagelijkse Kost'!
Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.
Maandag: Pasta alla Norma
Rigatoni met gebakken aubergine, tomatensaus en gezouten ricotta.
Dinsdag: Piepkuiken met gebakken aardappelen, erwten en wortelen
Piepkuiken, gegaard 'en cocotte', met knapperige aardappelen, gestoofde erwten en wortelen, en verse dragonsaus.
Woensdag: Ronde rozijnenkoeken
Zalige, zelfgemaakte koffiekoeken met pudding, rozijnen en een laagje glazuur.
Donderdag: Risotto met 'nduja, zeekat en gremolata
Romige risotto met pittige 'nduja - een pittige, Italiaanse smeerworst - met gebakken reepjes zeekat en gremolata.
Vrijdag: Pieterman à la flamande met ratte-aardappelen
Gebakken pieterman à la flamande met kappertjes, geserveerd met ratte-aardappelen, bloemkool en lamsoor.
'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.
Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!
Lees ook:
Wat schaft de pot in 'Dagelijkse Kost'?