Dit bieden de Disney zenders in februari

zaterdag 27 januari 2024
Foto: © Disney Channel 2024

Er gebeuren vreemde dingen in Londen. Slechts één dier is in staat om die raadsels - die grenzen aan het bovennatuurlijke - het hoofd te bieden: een hamsterdetective genaamd Clever.

MYSTERY LANE
Ze is namelijk gezegend met een wonderbaarlijk gevoel voor observatie. Maar soms gaat het niet zoals gepland... Dan kan ze rekenen op haar heethoofdige broertje Bro, die altijd klaar staat om risico's te nemen en tegenstanders aan te vallen die veel groter zijn dan hijzelf.


Vanaf 5 februari, elke maandag t.e.m. vrijdag om 15.00 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLVERINGEN
HAMSTER & GRIETJE

Grietje Grant-Gomez en haar hamster ‘Hamster’ krijgen superkrachten van aliens en de grote verantwoordelijkheid om ‘helden op aarde’ te zijn! Grietje’s tienerbroer Kevin is overgeslagen door de aliens en blijft een ‘vriend van superhelden’. Hij is echter vaak de hersens achter iedere missie! Terwijl Hamster & Grietje hun identiteit geheim proberen te houden, redden ze de wereld van de ene na de andere superboef!

Vanaf 26 februari, elke maandag t.e.m. vrijdag om 15.30 uur op Disney Channel.

NIEUW
KNABBEL EN BABBEL PARK LIFE

Kleine vriendjes, grote avonturen. Knabbel en Babbel, twee wangzakeekhoorns, beleven samen de spannendste avonturen in een stadspark wat soms leidt tot de grootste problemen.

Vanaf 5 februari, elke maandag t.e.m. vrijdag om 18.30 uur op Disney Channel.

SPECIAL
DE WONDERE WERELD VAN MICKEY MOUSE

Niks dan plezier voor Mickey en z'n vrienden terwijl ze aan hun grootste avontuur ooit beginnen!

Kijk 'De Wonderlijke Wereld van Mickey Mouse' op maandag 11 februari om 8.00 uur, 17 februari om 13.00 uur en 25 februari om 17.30 uur op Disney Channel.

MARATHON
'DRONERS', 'IK, ELVIS RIBOLDI' EN 'VIKINGSKOOL'

Geniet de hele dag van de leukste afleveringen van je favoriete series op Disney Channel!

In 'Droners' ga je mee op avontuur met Corto Mouse en Enki! Om hun woonplaats te redden van het stijgende water zetten zij zich in voor de grootste drone race aller tijden genaamd de Walvis Cup.

Ga mee op de avonturen met de energieke, warrige, impulsieve, roekeloze  jongen, ELVIS RIBOLDI.

'Viking Skool' heeft de beste van de beste opgeleid om toekomstige leiders te zijn. Tieners Ylva, Erik en Arni zijn drie vrienden die bij elkaar zijn gebracht op 'Viking Skool'. De drie helden zullen laten zien hoe een waar Viking hart en ziel eruitzien. Ze zullen ons laten zien dat moedig zijn niet makkelijk is, maar wel nodig.

Kijk 'Droners' op 11 februari, 'Ik, Elvis Riboldi' op 18 februari en 'Vikingskool' op 25 februari vanaf 10.00 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
STAR WARS: JONGE YEDI AVONTUREN

'Star Wars: Jonge Jedi-avonturen' speelt ten tijde van de Oude Republiek. De Jongelingen Kai, Lys en Nubs worden door Meester Yoda naar de planeet Tenoo gezonden om in de Jedi-tempel te worden opgeleid onder toeziend oog van Meester Zia. Samen beleven ze vele avonturen, vaak aan boord van de Crimson Firehawk van superpiloot Nash en haar droid RJ-83. Ze helpen de onderdrukten, bestrijden boze piraten, ontdekken exotische wezens maar leren bovenal wat het inhoudt om een goede vriend te zijn.

Vanaf 17 februari, elke zaterdag en zondag om 8.30 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
PUPSTRUCTION

De avonturen van een schattig, hondsvriendelijk bouwbedrijf! Phinny de Corgi en zijn team van pups: de stoere Rottweiler Roxy, de gekke herdershond Luna en de lieve Mastiff Tank gebruiken klei, zweet en een klein beetje hondenkwijl om hun geliefde stadje Petsburg op te knappen.

Vanaf 19 februari, elke maandag t.e.m. vrijdag om 16.30 uur op Disney Junior.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers