Deze verhalen zie je dinsdag in 'Kinderziekenhuis 24/7'

maandag 6 november 2023
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Soufiane zal ooit een niertransplantatie nodig hebben. Zijn vader heeft zich opgegeven als mogelijke donor. Eline heeft lymfeklierkanker. Uit angst voor infecties ligt ze nu al 3 weken in isolatie, maar vandaag mag ze voor het eerst weer naar buiten.

Ellen is zwanger van een drieling. Na 32 weken zwangerschap is het moment aangebroken om hen op de wereld te zetten. Vandaag is heel het team samengekomen om te kijken hoeveel vooruitgang Sofia-Maria de voorbije 7 weken al heeft gemaakt. Mano krijgt al enkele weken een intensieve behandeling van chemo en stralingstherapie. Gedurende 6 weken komt hij hiervoor elke werkdag naar het ziekenhuis.


'Kinderziekenhuis 24/7', dinsdag 7 november om 24.45 uur op VRT 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Anastasia genieten samen van hun luxeleven, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun zorgeloze leven wordt al gauw verstoord door Jack Hyde, de ex-baas van Ana, die wraak wil na zijn ontslag. En ook Elena is niet van plan het echtpaar met rust te laten.

'Fifty Shades Freed', film uit 2018 met Dakota Johnson en Jamie Dornan, om 20.30 uur op NET5.

Dossiers