Deze gasten ontvangt Wim Lybaert deze week in 'Zomeravonden'

zondag 20 augustus 2023
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Wim Lybaert nodigt vier weken lang thuis in zijn moestuin een gast uit om samen lekker te eten en te drinken. Wie deze week komt genieten lees je hier!

Maandag kookt Wim voor Sergio Herman het lievelingsgerecht uit zijn jeugd: moules à l'escargot van zijn papa. Dinsdag kookt Wim voor Ann Pira het lievelingsgerecht uit haar jeugd: ajuinen uit de oven van haar mama. Woensdag bereidt Wim voor Sven De Leijer het lievelingsgerecht uit zijn jeugd: rosbief met béarnaisesaus van zijn papa. Donderdag voorziet
Wim voor Charlotte Adigéry het lievelingsgerecht uit haar jeugd: kip met sla en frietjes van haar papa.


Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten Wim en zijn gasten samen van de mooiste zonsondergang.

'Zomeravonden', van maandag tot donderdag rond 21.00 uur op VRT 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo PowNed logo

Documentairemaker Sahar Meradji verkent de schokkende realiteit van Nederlandse jongeren die tijdens de coronacrisis door verveling steeds vaker naar drugs grepen en dat nu nog steeds doen. Ze proberen doordeweeks nog enigszins normaal te functioneren na uitputtende drugsmarathons in het weekend. Hebben deze jongeren nog veelbelovende toekomstperspectieven, of wordt dat steeds meer verdrongen door de gevolgen van hun gebruik? De documentaire werpt een onthullende blik op de rauwe realiteit die tot nu toe grotendeels onzichtbaar is gebleven.

'PowNed of View', om 21.25 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers