De bom barst bij RaphaŽl in 'Boer zkt Vrouw:' Katrijn en Jolyn willen hun koffers pakken

zaterdag 18 maart 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

'Omdat Jasha niet naar de kamer terugkeerde om te slapen, ben ik naar beneden gegaan. Ik zag het licht in RaphaŽls caravan branden. Ik heb hier echt 40 minuten gestaan, omdat ik het wou weten. Ik wou het met mijn eigen ogen zien.'

'Boer zkt Vrouw' eindigde vorige week met een cliffhanger van formaat. Op zondag 19 maart vertelt Jolyn wat ze juist heeft gezien, die bewuste avond. Een gebeurtenis die grote gevolgen lijkt te hebben, want zowel Jolyn als Katrijn staan op het punt de manege te verlaten.


Terwijl het dagelijks leven zich op het erf op gang trekt, is er in de slaapzaal van de meisjes geen teken van leven. Matchmaker Dina Tersago werd voor dag en dauw uit bed gebeld om meteen naar de manege te komen, waar Katrijn en Jolyn haar buiten - gepakt en gezakt - opwachten. De vrouwen staan klaar om te vertrekken, maar niet vooraleer Dina alle partijen op de rooster legt om te ontdekken wat er de vorige avond en nacht is gebeurd.

'Kort samengevat: we zijn misschien wat te hard van stapel gelopen, maar het is een beetje ontploft', klinkt het bij Katrijn. Wat volgt is het relaas van die bewuste avond. Waarom was er opeens ruzie? Klopt het dat Jasha de hele nacht doorbracht bij Raphaël? En zo ja: waarom liegt ze daarover? Dina Tersago is vastberaden de waarheid bloot te leggen. Wat is er gebeurd? Kan Dina de dames hun vertrek uit het hoofd praten? Kunnen de brokken nog gelijmd worden? En heeft Raphaël er überhaupt wel nog zin in?


Veel vragen worden beantwoord, in aflevering 5 van 'Boer zkt Vrouw' op zondag 19 maart om 19.55 uur bij VTM en op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Streken van Van Boven' (AVROTROS)

Yvette gaat naar 't Gooi, waar ze de rijken nu eens links laat liggen en op bezoek gaat bij oude boerenfamilies, hele deftige duivenbitterballen proeft en kookt met Blaricumse boekweit en gerookte vis.

'De streken van Van Boven', om 21.00 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers