De 'Amateurs' verwerken maandag hun verdriet

zondag 21 september 2014

In de vierde aflevering van 'Amateurs', op maandag 22 september, is Nora volop bezig met het voorbereiden van de begrafenis voor haar zus Ilse.

De Pajotters repeteren ondertussen verder aan 'Antigone', het stuk dat Stanny Krets heeft gekozen als inzet van het Koninklijk Landjuweel. Jan heeft het gevoel dat hij geen bijdrage meer mag en kan leveren aan het repetitieproces en lijkt de grip op zijn gezelschap te verliezen. Wanneer Nora hem dan ook nog eens vraagt om een afscheidswoord te schrijven in haar naam voor op de begrafenis, wordt Jan geconfronteerd met een trauma uit het verleden.


Jan stelt voor aan De Pajotters om op de begrafenis van Ilse namens het theatergezelschap met z'n allen een eerbetoon te brengen aan haar. Op de dag van de begrafenis wordt het gezelschap in de kerk verrast door enkele onverwachte aanwezigen uit de tv-wereld, om van Ilse – die producer was – afscheid te nemen. In deze aflevering zien we zo Gene Bervoets, Jelle Cleymans, Evi Hanssen, Dina Tersago en Eline De Munck als zichzelf.

Na de begrafenis komen De Pajotters samen in Café Het Pajottenland om na te babbelen. Sommige gesprekken lopen wat uit de hand, waardoor de gemoederen hoog oplaaien.

'Amateurs', maandag 22 september om 21.45 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers