De 'Amateurs' trekken maandag op weekend naar de Ardennen - PREVIEW

zondag 14 september 2014

In de derde aflevering op maandag 15 september is Jan (Marc Van Eeghem) er niet mee opgezet als De Pajotters na een repetitie Stanny (Stany Crets) overtuigen om met hen mee te gaan op hun jaarlijks Ardennenweekend.

Naast Stanny, gaan ook Tim (Jonas Van Geel) en Charlotte (Evelien Bosmans) voor de eerste keer mee met het gezelschap. Ondanks dat Jeroen (Steve Aernouts) zijn net bevallen vrouw Griet (Marieke Dilles) en Nora (Mieke De Groote) haar doodzieke zus Ilse (Viv Van Dingenen) een weekendje alleen achterlaten, staat Jan erop dat zijn vrouw Els (Ann Tuts) meekomt. Er zijn al genoeg veranderingen op til sinds Stanny's komst, dat hij haar aanwezigheid meer dan ooit nodig heeft.


Bij aankomst in de Ardennen krijgt Jan meteen spijt van zijn beslissing om Els te overtuigen. Tot overmaat van ramp wordt Jans planning, die hij gevuld had met heel wat informatieve activiteiten, overboord gegooid en creëren Patrick (Ludo Hoogmartens) en zijn held Stanny in de plaats een weekend dat net iets meer tabasco bevat. Zo staan onder andere een angstaanjagende deathride of een nachtelijk zwempartijtje op het programma. En dan is er nog de levensgevaarlijke Pulsatilla Vulgaris, een uiterst zeldzame bloemsoort, die Jan niet snel zal vergeten.

'Amateurs', maandag 15 september om 21.45 uur op VTM.

Bekijk 'Amateurs' in preview!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers