De allerleukste series op Disney Channel en Disney Junior in december

zondag 26 november 2023
Foto: © Disney Channel 2023

Nu de voorzitter voorgoed weg is, kan Scratch achteroverleunen, ontspannen en doen waar hij zin in heeft. Maar wanneer hij wordt uitgeroepen tot nieuwe voorzitter van de Geestenwereld, wordt hij plotseling opgezadeld met tal van nieuwe taken en verantwoordelijkheden.

Ondertussen komt er een nieuw gezin tegenover de McGees wonen. De Chens, ze zijn leuk, vriendelijk en in alle opzichten praktisch perfect voor de McGees... behalve het ongemakkelijke feit dat het spokenjagers zijn. Het leven (en het hiernamaals) is zojuist een stuk ingewikkelder geworden voor Molly en Scratch!


NIEUWE AFLVERINGENDE GEEST EN MOLLY MCGEE
Vanaf 11 december, elke maandag t.e.m. vrijdag om 19.00 uur op Disney Channel.

FILM
HOME SWEET HOME ALONE

In een geheel nieuwe avonturenkomedie blijft Max Mercer per ongeluk alleen thuis achter als zijn familie met de feestdagen naar Japan gaat. Wanneer een getrouwd stel een kostbaar erfstuk uit zijn huis wil stelen, is het aan Max om alles op alles te zetten om hen buiten te houden. Dit leidt tot hilarische situaties, maar ondanks de totale chaos en de ultieme vrijheid van alleen thuis zijn beseft Max dat er niets gaat boven je eigen huis met familie om je heen.

Kijk 'Home Sweet Home Alone', zondag 24 december om 14.00 uur op Disney Channel.

FILM
THE NAUGHTY NINE

Vijfdeklasser Andy is dit jaar een lastpak geweest. Als kerstochtend aanbreekt en Andy wordt bedrogen door de Kerstman, beseft hij dat hij op de Stoute Lijst staat. Andy voelt zich oneerlijk behandeld en verzamelt een team van andere stouteriken om een uitgebreide overval op de Noordpool te plegen om de cadeaus te stelen die Andy en de anderen vinden dat ze verdienen. Tijdens het vinden van de cadeautjes ontdekt de bende dat de kerstgedachte meer draait om geven dan om nemen en ze besluiten de Kerstman hiermee te confronteren en het juiste te doen.

Kijk 'The Naughty Nine', zaterdag 23 december om 18.00 uur op Disney Channel.

MARATHON
MIRACULOUS, MYSTERY LANE EN DE GEWELDIGE YELLOW YETI

Geniet van een heerlijke vakantie vol afleveringen achter elkaar van 'Miraculous', 'Mystery Lane' en 'De Geweldige Yellow Yeti'.

Vanaf maandag 25 t.e.m. vrijdag 29 december vanaf 11.30 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
STAR WARS: JONGE JEDI AVONTUREN

'Star Wars: Jonge Jedi-avonturen' speelt ten tijde van de Oude Republiek. De Jongelingen Kai, Lys en Nubs worden door Meester Yoda naar de fraaie planeet Tenoo gezonden om in de Jedi-tempel te worden opgeleid onder toeziend oog van Meester Zia. Samen beleven ze vele avonturen, vaak aan boord van de Crimson Firehawk van superpiloot Nash en haar droid RJ-83. Ze helpen de onderdrukten, bestrijden boze piraten, ontdekken exotische wezens maar leren bovenal wat het inhoudt om een goede vriend te zijn.

Vanaf 9 december, elke zaterdag en zondag om 8.30 uur op Disney Junior.

NIEUWE AFLEVERINGEN
VUUR VRIENDJES

In een fantasiewereld waarin pratende voertuigen leven, werken en spelen met de mensen die ze besturen, volgt 'Vuur Vriendjes' een jongen met zijn pratende brandweerauto. Samen met hun vrienden gaan ze als eerstehulpverleners anderen in hun buurt helpen met hun problemen, zowel grote als kleine. Of het nu gaat om het redden van een jonge auto die in een boom vastzit, het opsporen van verdwenen dalmatiërpups of het helpen bij het uitdelen van noodrantsoenen aan hun buren tijdens een grote stroomstoring. Bij de Vuur Vriendjes staat het belang van teamwork en het helpen van medeburgers altijd op de eerste plek.

Vanaf 11 december, elke maandag t.e.m. vrijdag om 14.30 uur op Disney Junior.

NIEUWE AFLEVERINGEN
ALICE'S WONDERLAND BAKKERIJ

Als de jonge Alice het toverkookboek van haar overgrootmoeder erft, krijgt ze de leiding over de fantastische Wonderland-bakkerij. Waar het niet uitmaakt als je een keer iets fout doet, als je maar blijft proberen. Alice ontdekt de magie van eten en hoe dat mensen samenbrengt met glitters, vriendelijkheid en creativiteit.

Vanaf 4 december, elke maandag t.e.m. vrijdag om 13.00 uur op Disney Junior.

NIEUWE AFLEVERINGEN
KIYA & DE KIMOJA HELDEN

Volg de avonturen van Kya en haar beste vrienden Motsie en Jay! Samen zijn zij de superhelden van Kimoja Stad, dankzij hun kristalkrachten. Zij schijnen helder om vreugde en harmonie terug te brengen naar hun stad!

Vanaf 26 december, elke dinsdag t.e.m. vrijdag om 6.30 uur op Disney Junior.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers