D-day breekt aan: het is alles of niets op 'Million Dollar Island'!

maandag 5 juni 2023
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2023

De rust op 'Million Dollar Island' is na de verplichte exit van Cindy, Shani, Jerico en Orlando nog maar net teruggekeerd, of er wordt alweer een bommetje gedropt.

Het spel schakelt een flinke versnelling hoger en gaat een radicaal nieuwe, bikkelharde fase in. Alle eilandbewoners die op D-day geen bandje meer hebben, worden onherroepelijk naar huis gestuurd. Wie wordt nog een bandje gegund en wie moet 'Million Dollar Island' verlaten? Vanaf nu is het alles of niets. Bij een aantal eilandbewoners lopen de spanningen en emoties dan ook hoog op.'Million Dollar Island', telkens nieuwe afleveringen op maandag om 21.50 uur en op woensdag om 21.40 uur bij VTM 2 en ook op VTM GO en Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo PowNed logo

Documentairemaker Sahar Meradji verkent de schokkende realiteit van Nederlandse jongeren die tijdens de coronacrisis door verveling steeds vaker naar drugs grepen en dat nu nog steeds doen. Ze proberen doordeweeks nog enigszins normaal te functioneren na uitputtende drugsmarathons in het weekend. Hebben deze jongeren nog veelbelovende toekomstperspectieven, of wordt dat steeds meer verdrongen door de gevolgen van hun gebruik? De documentaire werpt een onthullende blik op de rauwe realiteit die tot nu toe grotendeels onzichtbaar is gebleven.

'PowNed of View', om 21.25 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers