Comedypower in de tweede aflevering van 'Scheire en de Schepping'

woensdag 28 februari 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Lachen, gieren en brullen geblazen in de volgende aflevering van 'Scheire en de Schepping', want Lieven heeft heel wat comedypower uitgenodigd in zijn panel.

Comedians Lukas Leli en Dena Vahdani worden geflankeerd door aanstormende talenten Roosje Pertz en Fuad Hassen. Samen worden ze ondergedompeld in een warm wetenschappelijk bad en gaan ze op zoek naar antwoorden op de meest verrassende vragen.


Samen komen ze te weten waarom ze in de jaren 50 hamsters in de microgolf staken, maar ook hoe je iemand kan vergiftigen met een simpele theepot. De klacht van de schepper komt deze week van een koppel in Amerika dat maar liefst 300 keer bezoek kreeg van de FBI en de hulpdiensten voor o.a. ontvoeringen, zelfmoordpogingen en verschillende wraakacties, maar daar eigenlijk niets mee te maken heeft. De vorst der vorser van deze week is dr. Jeannette Heiligers en zij is op zoek naar een manier om ruimteafval op te ruimen.

'Scheire en de Schepping', donderdag 29 februari om 21.15 uur op Play4 en op GoPlay.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers