Comedy Central Highlights voor juni

maandag 29 mei 2023

Naast de vaste waarden als 'The Daily Show' en 'South Park', kan je in juni ook kijken naar de nieuwe animatieserie Digman! en de semi-autobiografische sitcom 'Everybody hates Chris' over de tienerjaren van Chris Rock in Brooklyn in de jaren tachtig.

'Everybody hates Chris!'
Start bij Comedy Central op maandag 5 juni om 21.20 uur met dagelijks (ma-vrij) dubbele afleveringen.


'Everybody Hates Chris' is een Amerikaanse semi-autobiografische sitcom geïnspireerd op de tienerjaren van Chris Rock.  De show speelt zich af in de jaren tachtig wanneer Chris opgroeide bij een gezonde, hechte Afro-Amerikaanse familie in een wijk van Brooklyn, New York, die geteisterd werd door drugs en bendes.  De levensechte Chris Rock vertelt de hele show met tussenpozen, waarbij hij soms de gedachten van zijn jonge ik inbrengt en soms gewoon de situatie vertelt die hij beschrijft.

'Digman!' (nieuw)
Elke zondag bij Comedy Central om 20.30 uur

Archeoloog Rip Digman – een echte celebrity in deze wereld – wordt geconfronteerd met constant gevaar als hij en zijn team van experten legendarische schatten opgraven in oude ruïnes en gelijktijdig hun reputatie als onverschrokken avonturiers moeten opkrikken.

'The Daily Show' is iedere dinsdag tem vrijdag om 18.15 uur te zien op Comedy Central

Met een wisselende cast van geweldige komieken blijft 'The Daily Show' ook in juni de bron bij uitstek voor provocerende satire, interessante interviews en een bekroond team van correspondenten en medewerkers die een eigen humoristische kijk hebben op het nieuws.

'South Park'
Elke maandag tem vrijdag om 20.00 uur bij Comedy Central 3 afleveringen van 'South Park'.

In het kleine stadje South Park in Colorado is het nooit saai. Ook in dit gloednieuwe seizoen beleven Kenny, Stan, Kyle en Cartman de meest bizarre en hilarische avonturen. Cartman doet graag wat hij wil en dat bestaat grotendeels uit zijn zin krijgen en dit veroorzaakt vaak lastige situaties. Zijn vrienden kunnen hem wel de nek omdraaien, maar staan altijd voor hem klaar. Vooral Stan weet vaak tot de moraal van het verhaal te komen en iedereen over te halen die ‘fatass’ van een Cartman toch te helpen.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Geknipte Gast' (foto: BNNVARA - © Nozem Films 2021)

Zanger Ernst DaniŽl Smid heeft sinds 2017 de ziekte van Parkinson. In de kappersstoel bij ÷zcan Akyol vertelt hij over zijn hersenoperatie, waardoor de klachten van de ziekte minder geworden zijn. Maar hij vertelt ook dat zijn wereldje inmiddels erg klein is geworden. Volgens Ernst DaniŽl is dat zijn eigen schuld. Hij verwijt zichzelf dat hij te weinig oog heeft gehad voor mensen om zich heen en te egoÔstisch is geweest.

'De Geknipte Gast', om 21.05 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers