Cartoon Network en Boomerang†starten zomervakantie met heleboel nieuwe programma's

zondag 26 juni 2022
Foto: Cartoon Network - © Day One MPM 2022

Craig en zijn vrienden stuiten in seizoen 4 op een mysterieus mosdorp dat hen zou kunnen helpen in hun zoektocht naar het Hart van het Woud.

Bekijk de gloednieuwe afleveringen van 'Craig of the Creek' vanaf 25 juli elke dag om 6.55 uur bij Cartoon Network!


'Craig of the Creek: Zomer Avonturen'
Vanaf 9 juli, elke dag om 6.55 uur

Craig, Kelsey & J.P. nemen dit jaar het voortouw in de zomeravonturen op Cartoon Network. Ga samen op reis, verken onbekende plaatsen, maak nieuwe vrienden en leer de crew van de Creek beter kennen! Dit alles in combinatie van de nieuwe afleveringen van 'Craig of the Creek' die beginnen op 25 juli.

Vanaf 9 juli zie je elke dag om 6.55 uur de zomer avonturen van 'Craig of the Creek' bij Cartoon Network!

'Teen Titans Go! – Zomer Dansfeest'
Vanaf 11 juli, elk weekdag om 10.50 uur

Deze feestdagen nodigen de Teen Titans je uit voor een groot zomerdansfeest! Elke dag zullen we, samen met Beast Boy, Robin, Cyborg, Raven en Starfire, eindeloos plezier en avonturen beleven met alle mogelijke dansbewegingen die je je maar kunt voorstellen.

Laten we dansen en samen de zomer vieren met 'Teen Titans Go!' elke weekdag om 10.50 uur vanaf 11 juli bij Cartoon Network.

'Mr Bean'
Vanaf 4 juli, elk weekdag om 16.25 uur

'Mr Bean', steeds vergezeld van zijn trouwe sidekick Teddy en zijn betrouwbare Mini Cooper, komt tegenover zijn kregelige huisbazin mevrouw Wicket en haar kwade eenogige kat Scrapper te staan. We volgen in seizoen 2 opnieuw het leven van onze ongelukkige held bij alledaagse dingen, die bij hem steeds in een grappig avontuur veranderen. Plezier voor de hele familie!

Seizoen 2 van de onafscheidelijke vrienden Mr Bean en Teddy zijn vanaf 4 juli elke weekdag om 16.25 uur te zien bij Cartoon Network.

'Ninja Express'
Vanaf 4 juli, elke dag om 18.30 uur

Stel je een bezorgdienst voor die alles, overal en altijd bezorgt. Een bezorgdienst waarvoor tijd en ruimte geen probleem zijn. En om het helemaal af te maken, stel je voor dat het wordt gerund door drie kleine ninja's met ONGELOFELIJKE KRACHTEN!

Kijk vanaf 4 juli naar de nieuwe afleveringen van 'Ninja Express', elke dag om 18.30 uur, alleen bij Boomerang!

'Boomerang's Beste Vrienden Mr Bean & Teddy'
Vanaf 16 juli, elk weekend om 12.30 uur

Mr Bean en Teddy zijn beste vrienden en hebben veel plezier samen. Boomerang viert hun vriendschap met marathons van 'The Mr Bean Animated Series'.

Geniet van Boomerang's beste vrienden Mr Bean en Teddy met gloednieuwe afleveringen vanaf 16 juli, elk weekend om 12.30 uur bij Boomerang.

'Zomerplezier met Scooby-Doo en Tom & Jerry'
Nu te zien, elke dag om 8.30 uur

Geniet samen met Scooby-Doo en Tom & Jerry van de zomer! Iedere dag zijn er afleveringen van 'Be Cool, Scooby-Doo!', 'De Tom en Jerry Show', 'Tom en Jerry in New York', en verschillende films te zien.

In Scooby-Doo komen spannende mysteries langs die opgelost moeten worden. Verschillende bekendheden komen er tevoorschijn, zoals Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman! Stap samen met hen aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur.

Lach je stuk met het letterlijke kat-en-muisspel van Tom en Jerry. Tom is een kat die eeuwig en altijd op de muis Jerry jaagt... Maar hoe sluw en slinks hij het ook maakt, er komt niets tussen Jerry en een smakelijke lunch.

'Zomerplezier met Scooby-Doo en Tom & Jerry' zie je elke dag vanaf 8.30 uur bij Boomerang.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers