'Belgium's Next Top Model' neemt het KMSKA over in vierde aflevering

donderdag 28 september 2023
Foto © Streamz

In de vierde aflevering van 'Belgium's Next Top Model', die je vanaf 29 september 2023 op Streamz kan bekijken, krijgen de resterende modellen een introductie in de kunst van de catwalk in het Koninklijk Museum van Schone Kunsten Antwerpen door Julius Poole.

Ze tonen hun skills meteen aan een onbekend publiek in één van de mooiste musea van het land. Later worden ze uitgedaagd voor een 'genderless' fotoshoot, waarbij ze de balans moeten vinden tussen bloot en elegantie voor de lens van Ferry van der Nat. Deze internationaal gerenomeerde fotograaf werd al gepubliceerd in verschillende internationale magazines zoals Vogue, L'Officiel en Harpers Bazaar.In de derde aflevering, die op 22 september 2023 op Streamz verscheen, kwamen de modellen voor het eerst in aanraking met de hoofdprijs die één van hen in de wacht zal slepen. Ze werden op de rooster gelegd door de hoofdredacteur, Timon Van Mechelen, en fashion editor, Elspeth Jenkins, van Marie Claire met wie de winnaar op de set zal staan voor een exclusieve covershoot. En ze namen een presentatievideo op voor Noah Mgmt waar de winnaar een professioneel modellencontract zal krijgen. Tijdens een unieke duo-shoot stonden ze voor de lens van fotografe Marie Wynants. De jury werd bijgestaan door gastjurylid Julias Poole, die ook in de vierde aflevering een verschijning maakt, en samen hakten ze de moeilijke knoop door om afscheid te nemen van het prachtige model Amba.

Wie het haalt tot de volgende aflevering, ontdek je vanaf vrijdag 29 september exclusief op Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers