'Belgium's Next Top Model' neemt het KMSKA over in vierde aflevering

donderdag 28 september 2023
Foto © Streamz

In de vierde aflevering van 'Belgium's Next Top Model', die je vanaf 29 september 2023 op Streamz kan bekijken, krijgen de resterende modellen een introductie in de kunst van de catwalk in het Koninklijk Museum van Schone Kunsten Antwerpen door Julius Poole.

Ze tonen hun skills meteen aan een onbekend publiek in één van de mooiste musea van het land. Later worden ze uitgedaagd voor een 'genderless' fotoshoot, waarbij ze de balans moeten vinden tussen bloot en elegantie voor de lens van Ferry van der Nat. Deze internationaal gerenomeerde fotograaf werd al gepubliceerd in verschillende internationale magazines zoals Vogue, L'Officiel en Harpers Bazaar.In de derde aflevering, die op 22 september 2023 op Streamz verscheen, kwamen de modellen voor het eerst in aanraking met de hoofdprijs die één van hen in de wacht zal slepen. Ze werden op de rooster gelegd door de hoofdredacteur, Timon Van Mechelen, en fashion editor, Elspeth Jenkins, van Marie Claire met wie de winnaar op de set zal staan voor een exclusieve covershoot. En ze namen een presentatievideo op voor Noah Mgmt waar de winnaar een professioneel modellencontract zal krijgen. Tijdens een unieke duo-shoot stonden ze voor de lens van fotografe Marie Wynants. De jury werd bijgestaan door gastjurylid Julias Poole, die ook in de vierde aflevering een verschijning maakt, en samen hakten ze de moeilijke knoop door om afscheid te nemen van het prachtige model Amba.

Wie het haalt tot de volgende aflevering, ontdek je vanaf vrijdag 29 september exclusief op Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo PowNed logo

Documentairemaker Sahar Meradji verkent de schokkende realiteit van Nederlandse jongeren die tijdens de coronacrisis door verveling steeds vaker naar drugs grepen en dat nu nog steeds doen. Ze proberen doordeweeks nog enigszins normaal te functioneren na uitputtende drugsmarathons in het weekend. Hebben deze jongeren nog veelbelovende toekomstperspectieven, of wordt dat steeds meer verdrongen door de gevolgen van hun gebruik? De documentaire werpt een onthullende blik op de rauwe realiteit die tot nu toe grotendeels onzichtbaar is gebleven.

'PowNed of View', om 21.25 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers