Autosleutels van vrouw gestolen in 'Op Interventie': 'Ik sla hem de kop in'

dinsdag 16 februari 2021

'Ik ben de pechvogel!'. Met die woorden worden de Genkse inspecteurs Jef en Dominic morgen, woensdag 17 februari om 20.40, ontvangen door een vrouw aan een tankstation in 'Op Interventie'.

Haar autosleutels werden gestolen aan de kassa. 'Een bagatel is dit niet, zeker niet als je huissleutel er ook aanhangt en de afstandsbediening van je poort', vertelt Dominic. De inspecteurs besluiten om de camerabeelden van het tankstation te bekijken en komen zo de nummerplaat van de man op het spoor. Ze nemen ook een verklaring af van het slachtoffer en die spreekt alvast klare taal: 'Ik ben een 'kloeke' vrouw. Moest hij bij mij thuis binnenkomen, dan sla ik hem de kop in!', vertelt de vrouw al lachend aan inspecteur Dominic.'Op Interventie', woensdag 17 februari om 20.40 uur bij VTM en op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' (PowNed)

Valerio onderzoekt hoe reëel de dreiging van een nucleaire oorlog is. En vooral: als er een nucleair conflict ontstaat, hoe groot is dan de kans dat we er als mensheid aangaan? Wat blijkt? Zelfs tijdens de Cubacrisis in 1962 stond de wereld er beter voor dan nu. Een beperkt regionaal nucleair conflict kan al ons einde betekenen. Toch lijkt het alsof we vergeten zijn hoe angstaanjagend die wapens zijn. Valerio praat met wetenschappers, strategisch analisten en algeheel orakel Maarten van Rossem over verfrissende onderwerpen als de nucleaire winter, de doemsdagklok, failed states en het geheim van Volkel. En ja, er mag ook gelachen worden.

'We Gaan Er Allemaal Aan', om 21.30 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers