Antiquair Paul De Grande in 'Viva La Feta'

zondag 16 april 2023
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2023

Viva van mensen, want niemand minder dan antiquair Paul De Grande (73) is te gast in de Griekse tempel van Otto Jan en Jani.

Op zijn vierentwintig werd Paul eigenaar van zijn eerste kasteel, dat hij niet zo lang geleden verkocht voor het bescheiden bedrag van 2,75 miljoen euro. Met dat budget op zak en dus redelijk wat onderhandelingsmarge trekt hij richting het schatrijke Sifnos, want daar wachten twee ongeduldige gastheren op zijn komst.Otto Jan en Jani plannen - traditioneel overmoedig - een heuse fietstocht met de avontuurlijke Paul, maar die laatste vergeet te melden dat hij maar ‘half zicht’ heeft en gaat al snel tegen Griekse bodem. Dan maar een wat minder riskante – alhoewel- activiteit; zwemmen in onderbroek en mét sigaar.

Helemaal en gielegans op zijn gemak laat Paul het beest in hem los. In een traditioneel winkeltje laat hij zijn gespecialiseerde oog vallen op een oude vaas, een familiestuk van 150 jaar oud en absoluut niet te koop. Maar dat is een taal die Paul niet spreekt.

'Viva La Feta', maandag 17 april om 21.00 uur op Play4 en GoPlay.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Radar' (AVROTROS)

Koken is gevaarlijker dan je denkt. - Wat betekent de compensatie van ASR voor alle woekerpolisgedupeerden? - Het werk van een sjoemelkaakchirurg. - Onduidelijkheid over wachttijd aanvullende verzekering orthodontie.

'Radar', om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers