Qmusic doopt 1 mei om tot de 'Dag Van De Uitgestelde Arbeid'

dinsdag 30 april 2024
Foto: Qmusic - © DPG Media 2024

Geen vakantie voor de Q-dj's morgen op woensdag 1 mei, want op die dag maken zij Vlaanderen 'klusvrij'. Qmusic doopt 1 mei om tot de Dag Van De Uitgestelde Arbeid, want heel veel mensen hebben thuis nog kleine klusjes liggen waarvan ze denken: 'Ja, ja dat doen we wel eens een keer als we er tijd voor hebben'.

Daar willen ze komaf mee maken en ze willen iedereen in Vlaanderen aansporen om die klusjes aan te pakken. Op woensdag 1 mei zal Vincent Fierens een marathonuitzending presenteren van 8.00 tot 18.00 uur met om de twee uur een nieuwe, bekende klusser bij hem in de studio.


De bekende klussers zijn de volgende:

8u - 10u Sieg De Doncker
10u - 12u Tom & Enis ('Huis Gemaakt')
12u - 14u Cerina Marchetta ('Huis Gemaakt')
14u - 16u Kelly Claessens (Blind Gekocht')
16u - 18u Henk Rijckaert

Intussen rijden 5 professionele klussers samen met een Q-dj rond in Vlaanderen om mensen te helpen met klussen. Matthias Vandenbulcke trekt naar West-Vlaanderen, Emma Salden neemt regio Antwerpen voor haar rekening, Yoren Linsen zal richting kempen gaan, Ulrike D'Hauwer zit in Limburg en buurgemeenten en Jolien Roets zal in Lokeren, Jette, Denderhoutem en Destelbergen te vinden zijn! Ook die verhalen van luisteraars zullen op de radio te horen zijn.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers