Nostalgie Plus voert je terug naar de gouden jaren 60

zondag 14 april 2024
Foto: Nostalgie Plus - © Play Media 2024

Volgende week knallen de Swinging Sixties uit de boxen bij Nostalgie Plus. Van maandag 15/04 t.e.m. zondag 21 april brengt de zender het decennium waarin de Byrds, Beatles, Beach Boys en Boudewijn de Groot zo'n geweldige hits scoorden, weer tot leven.

Tijdens de Week van de Jaren 60 brengen de Nostalgie Plus-DJ's hun vaste programma-tems in een speciaal 60’s jasje en er zijn ook extra bijdragen, o.a. rond legendarische TV-programma’s (met Peter van Camp) en belangrijke films (met Nieuwsblad-journalist Wout Desmytere).


Ook op Facebook en het Instagram-kanaal van Nostalgie Plus komen weetjes over belangrijke albums, songs, actua en populaire cultuur uit die jaren. En natuurlijk is er muziek… heel veel muziek uit de 60’s ! De àllerbeste classics bundelt Nostalgie Plus in de '60's TOP 200', die vrijdag 19 april wordt uitgezonden. Die 60’s TOP 200 wordt samengesteld door de luisteraars van Nostalgie Plus.

Persbericht Nostalgie Plus
https://playnostalgie.be/nostalgie-plus/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers