Nieuwe RTL4-talentenjacht 'The Headliner' zoekt podiumbeest

woensdag 8 mei 2024

Nick Schilder, Jacqueline Govaert, Typhoon en Kraantje Pappie gaan in het RTL-programma 'The Headliner' op zoek naar hét nieuwe podiumtalent van Nederland. Deze vier muziekprofessionals ontwikkelden samen met Machiel Hofman (onder andere 'De Vrienden van Amstel LIVE' en 'The Streamers') en Talpa Studios het gloednieuwe programma, waarin getalenteerde artiesten de kans krijgen om zich te bewijzen als dé ultieme live-act. 'The Headliner' is vanaf 2025 te zien bij RTL 4.

Wie speelt de zaal plat? Wie kan de aandacht vasthouden en genoeg energie overbrengen van het podium naar het publiek? Wie houdt zich staande als grote naam voor een gigantische menigte? De vraag aan het Nederlandse talent is simpel: "Word jij dé nieuwe headliner van Nederland?”

‘The Headliner’ wordt geproduceerd door Talpa Studios en is vanaf 2025 te zien bij RTL 4. Meer informatie over het programma en het aanmelden wordt binnenkort bekend gemaakt.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Mr. Frank Visser doet Uitspraak' (foto: SBS6 - © Talpa TV 2018)

Het Groningse dorpje Uithuizermeeden is het epicentrum van een fikse burenruzie tussen Tristan en zijn buurvrouw Amy. In eerste instantie lijkt het te draaien om de camera waarmee Amy haar buurman in de gaten houdt, maar wie verder inzoomt op het conflict ziet dat er onder het oppervlak heel wat méér rommelt. Kortom, hoogste tijd dat mr. Beuving en Viktor een einde maken aan dit gedonder.

'Mr. Frank Visser Doet Uitspraak', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers