Een onverwachte wending én een shockmoment! Dit was 'Boer Zkt Vrouw'

zondag 5 mei 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Een onverwachte wending en een shockmomentje voor aannemer Robin en melkveeboer Boris, in 'Boer zkt Vrouw' op zondagavond 5 mei bij VTM: tijdens het finale keuzemoment besloot melkveeboerin Sanne (33) met geen van beide mannen op romantische trip te gaan.

Net voor het keuzemoment verklaarde Robin nog zijn liefde voor Sanne aan Dina Tersago, maar het mocht niet baten. Op het moment van de waarheid kwam een boodschap waaraan noch Robin, noch Boris, zich verwachtte: “Het blijft voor mij toch wel moeilijk om me open te stellen dus daarom heb ik besloten om niet op romantische trip te gaan. Ik denk niet dat ik dat al aan zou kunnen. Ik ben mezelf hier tegengekomen. Ik vind wel dat ik al wat stappen heb gezet, maar ik besef dat ik nog niet ver genoeg sta en op dit moment is het voor mij ook gewoon nog vriendschappelijk dus ik wil ook niemand valse hoop geven.” Voor Sanne, Robin en Boris stopt het 'Boer zkt Vrouw'-avontuur dus hier.


 

Bekijk hier het keuzemoment van Sanne:


 

 Voor melkveeboer Niels (32) was de keuze best makkelijk. “Gewoon mijn gevoel volgen en gedaan”, vertelde hij tegen Dina Tersago voor hij richting Sylvie en Astrid trok. Astrids buikgevoel dat Niels meer voor Sylvie voelde, bleek te kloppen. “Ik had al dat vermoeden”, vertelde de sympathieke brunette. “Maar ik vond het heel tof en ik vind het mooi geweest. Ik ben ook gewoon wel blij dat ik het nu weet, en dat de ontlading eraf is. Als dat Niels zijn gevoel is, moet hij dat 100% volgen. Ik vind het superleuk dat we er een goede vriendschap aan overhouden. En soms is dat meer waard dan een goed lief”, sloot ze in schoonheid af.

 
Bekijk hier het vertrek van Astrid bij melkveeboer Niels:


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Oh, Wat Een Jaar!' (RTL 4)

Teamcaptains Gerard Joling en Ruben Nicolai blikken onder leiding van Chantal Janzen en met gasten Frank Dane en Loes Haverkort terug op het jaar 2003. Wat gebeurde er? Waar keken we naar? Wat waren de hits? Beleef het opnieuw in o.a. De Scène, De Rommelzolder en De Medley.

'Oh, Wat Een Jaar!', om 20.00 uur bij RTL 4.

Dossiers